Vörösboros pulykacomb

Vörösboros pulykacomb kalóriatartalma 100 gramm esetén: 91.60 kcal

Összetétel:

Hagyma (100g)
40
1
9
0
Olívaolaj (20g)
177
0
0
20
Paradicsom (100g)
18
1
4
0
Pirospaprika (5g)
14
1
3
1
Pulykacomb (50dkg)
540
102
0
12
Vörösbor száraz (200ml)
130
0
32
0
Zöldpaprika (100g)
20
1
5
0
Összesen (1025g):
939
105
52
33
100g tápértéke:
92
10
5
3

Elkészítés:

A pulykacomb szeleteket, egy serpenyőben az olajon megsütjük, majd félretesszük.
Az olajba beletesszük az aprított hagymákat, megdinszteljük.
Hozzáadjuk a kockára vágott paprikát és paradicsomot, fűszerezzük.
Visszatesszük a pulykaszeleteket, feleresztjük vízzel, főzzük. Amikor már majdnem puha, öntünk hozzá vörösbort.