Információk

Miért Jött létre a FitProjekt?

Mert bosszantó, hogy valótlanságokkal tömik a fejünket az egészséges életmóddal kapcsolatban. Mert utáljuk, hogy megvetetnek velünk minden felesleges kacatot. Mert szeretünk finomakat enni, lelkiismeret furdalás nélkül. Mert tudjuk, hogy erőfeszítés nélkül nincs eredmény.

Fogyás egészséges módon

Orvosi kutatások bizonyítják, hogy a fogyás legegyszerűbb és legbiztosabb módja, ha figyelemmel kísérjük a kalória bevitelünket, és a mozgás során elégetett kalóriamennyiségünket. Ezzel a módszerrel egy életre elfelejthetjük a fogyókúra kínszenvedéseit.
Mi inkább bízunk az orvostudományban, mint mindenféle csodakütyüben és varázsdiétában. A képlet egyszerű: ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel, fogyni fogsz. A számokban bízz, és ne a mesékben.

A FitProjekt teljesen INGYENES és ezt nyújtja neked:

 • Megbízható adatbázis - több ezer étel/ital és rengeteg mozgásforma
 • Egyszerű és könnyen használható felületek
 • Mobilra optimalizált megjelenés
 • Személyre szabott műszerfal
 • Hasznos cikkek és blogok
 • Egyéni súlyváltoztatási/súlytartási projektek

Motiváljátok egymást a családoddal, és barátaiddal! Egészséges életvitel, megszorítások nélkül.

Mielőtt hozzákezdenél, még pár jó tanács

 1. Ételek mérlegelése: célszerű beszerezned egy pontos konyhai mérleget, mert ez elengedhetetlen a sikereid eléréséhez. Tudod, a számok...
 2. Étkezések gyakorisága: Inkább többször keveset, mint ritkábban sokat egyél. Feleslegesen ne terheld a szervezetedet!
 3. Vízfogyasztás: Egy átlagos testalkatú embernek minimum napi 2-2.5 liter folyadékra van szüksége, ami nagy melegben elérheti akár a 4-5 litert is. Tehát figyelj oda a folyadékbevitelre is!
 4. Testmozgás: Nincs mese, mozognod kell! Bármilyen mozgás jó, de végezz erősítést is, hogy fogyás után az izmaidnak is szép tónusa legyen. Edzés után pedig vidd fel a mozgás naplóba az elégetett kalóriákat, mert ezzel növeled a napi keretedet. Egyél lelkiismeret-furdalás nélkül!
 5. Adatbázis: A rendszerben számos élelmiszer és recept szerepel, de előfordulhat az is, hogy nem találsz valamit. Ebben az esetben kérünk, hogy az élelmiszer címkéjén szereplő adatokat vidd fel a rendszerbe, vagy ha van egy jó recepted, azt is egyszerűen vidd fel! A megbízható adatok érdekében minden felvitt élelmiszert illetve receptet először leellenőrzünk. Ha mindent rendben találunk, akkor engedélyezzük, és mindenki számára láthatóvá tesszük.
 6. Precizitás: A lehető legjobb eredmény elérése érdekében fontos, hogy precíz adatokat adj meg a rendszernek, hogy pontosan tudja kiszámolni a még elfogyasztható kalória mennyiségét.
 7. Mértékletesség: Az tanácsoljuk, hogy ne sanyargasd magad, mert azzal nem jutsz közelebb a célodhoz. Éppen ezért heti 1 kilónál több fogyást semmiképp ne állíts be! A legjobb, ha megelégszel 0.5 kilóval vagy akár még ennél is kevesebbel. Nem azonnali eredményre van szükséged, hanem tartósra.

Amennyiben, betartod a számodra előírt mennyiségeket, és mozogsz is rendszeresen, biztosan nem marad el az áhított eredmény. Ehhez kíván neked sok sikert a FitProjekt csapata!