Rántott gomba

Rántott gomba kalóriatartalma 100 gramm esetén: 201.50 kcal

Összetétel:

Búza finomliszt (10dkg)
364
10
76
1
Csiperkegomba (50dkg)
195
30
17
1
Napraforgó étolaj (8dkg)
707
0
0
80
Só asztali (0.5dkg)
0
0
0
0
Tojás 53-63g (106g)
180
15
1
13
Zsemlemorzsa (10dkg)
349
10
74
1
Összesen (891g):
1795
65
167
96
100g tápértéke:
202
7
19
11

Elkészítés:

A gombát megtisztogatjuk, a szárát kivesszük és jól megsózzuk. A panírozáshoz a klasszikus sorrendet alkalmazzuk: liszt tojás prézli. Amikor a panírozást befejeztük, az olajat felforrósitjuk és a gombákat aranybarnára sütjük