Rablóhús csirkés

Rablóhús csirkés

Rablóhús csirkés kalóriatartalma 100 gramm esetén: 87.18 kcal

Összetétel:

Csirkemell (500g)
570
106
0
13
Fekete bors (2g)
5
0
1
0
Fokhagyma (30g)
45
2
10
0
Fűszerpaprika (2g)
5
0
1
0
Kápia paprika (150g)
45
2
8
0
Olívaolaj (10g)
88
0
0
10
Paradicsom (150g)
27
1
6
0
Petrezselyem (5g)
2
0
0
0
Rozmaring (4g)
13
0
3
1
Só asztali (3g)
0
0
0
0
Vöröshagyma (105g)
38
1
8
0
Összesen (961g):
838
113
37
25
100g tápértéke:
87
12
4
3

Elkészítés:

1) Az olajat elkeverjük a pirospaprikával meg a petrezselyemmel, adjuk hozzá a kockára vágott húst. Lefóliázva rakjuk a hűtőbe legalább 30 percre.
2) A rozmaring száráról húzzuk le a leveleket, a tetején kb. 5 cm darabon viszont hagyjuk rajta. Szúrjuk a húst az előkészített nyársakra.
3) Egy sütőlemezt béleljünk ki alufóliával, rakjuk rá a pálcikákra feltűzdelt húst és zöldségeket, majd fedjük be alufóliával.
4) Forró sütőbe rakva sütjük 30 percig, majd a fóliát levéve megpirítjuk.