Paprikás krumpli

Paprikás krumpli kalóriatartalma 100 gramm esetén: 97.03 kcal

Összetétel:

Fekete bors (0.5dkg)
13
1
3
0
Fűszerpaprika (3dkg)
73
5
9
2
Hagyma (30dkg)
120
3
28
0
HERZ Classic Pároskolbász (10dkg)
493
24
1
44
Krumpli (2kg)
1380
32
314
2
Napraforgó étolaj (4dkg)
354
0
0
40
Pick Virsli (70dkg)
1624
84
7
140
Só asztali (0.5dkg)
0
0
0
0
Víz (1l)
0
0
0
0
Összesen (4180g):
4056
148
362
229
100g tápértéke:
97
4
9
5

Elkészítés:

A hagymák megpucoljuk, és az olajon megpároljuk. Amíg a hagyma párolódik megtisztítjuk a burgonyát, és felszeleteljük. Ha a hagyma elkészült megszórjuk a paprikával rárakjuk a burgonyát és felöntjük vízzel. Amikor már majdnem kész a burgonya, beledobjuk a feldarabolt virsliket és sózzuk borsozzuk.