Paprikás csirke

Paprikás csirke kalóriatartalma 100 gramm esetén: 122.27 kcal

Összetétel:

Búza finomliszt (4dkg)
146
4
31
0
Csirke alsócomb bőrrel (80dkg)
1272
141
1
74
Fekete bors (0.5dkg)
13
1
3
0
Fűszerpaprika (3dkg)
73
5
9
2
Hagyma (40dkg)
160
4
37
0
Napraforgó étolaj (4dkg)
354
0
0
40
Paprika (10dkg)
27
1
6
0
Paradicsom (10dkg)
18
1
4
0
Só asztali (0.5dkg)
0
0
0
0
Tejföl (175g)
378
6
7
35
Víz (3dl)
0
0
0
0
Összesen (1995g):
2439
162
98
153
100g tápértéke:
122
8
5
8

Elkészítés:

A hagymát megpároljuk,hozzáadunk 1 paprikát és egy paradicsomot, és a csirkecombokat. A húst az olajon lepirítjuk, ezután megszórjuk a pirospaprikával, fűszerezzük, és felengedjük egy kevés vízzel.
A hús teljes megpuhulásáig a vizet többször pótoljuk. Mielőtt elkészül, a lisztet a tejföllel és egy kis vízzel kikeverjük, és a húshoz öntjük, és jól kiforraljuk.