Korianderes csirkecomb
Összetétel:
Chili por (2g)
6
0
1
0
Citromhéj (5g)
1
0
0
0
Csirkecomb (700g)
1477
121
0
106
Fokhagyma (20g)
30
1
7
0
Koriander (20g)
60
2
11
4
Mogyoróhagyma (30g)
22
1
5
0
Olívaolaj (15g)
133
0
0
15
Szezám olaj (10g)
88
0
0
10
Szójaszósz (10g)
6
1
1
0
Tengeri só (5g)
0
0
0
0
Összesen (817g):
1822
127
24
135
100g tápértéke:
223
16
3
17
Elkészítés:
1) Hevítsünk fel egy kis olívaolajat egy serpenyőben, majd helyezzük bele a megsózott csirkecombokat.
2) Közepes lángon süssük aranybarnára mindkét oldalát a comboknak.
3) Tegyük egy mozsárba a maradék sót, aprított mogyoróhagymát, fokhagymát és alaposan dolgozzuk össze őket.
4) Adjuk hozzá az összeaprított koriandert, chili port, szója szószt, citromhéjat és szezám olajat majd keverjük alaposan össze.
5) A masszával kenjük meg a csirkecombokat és már tálalhatjuk is. :)
2) Közepes lángon süssük aranybarnára mindkét oldalát a comboknak.
3) Tegyük egy mozsárba a maradék sót, aprított mogyoróhagymát, fokhagymát és alaposan dolgozzuk össze őket.
4) Adjuk hozzá az összeaprított koriandert, chili port, szója szószt, citromhéjat és szezám olajat majd keverjük alaposan össze.
5) A masszával kenjük meg a csirkecombokat és már tálalhatjuk is. :)