Kevert saláta

Kevert saláta kalóriatartalma 100 gramm esetén: 74.43 kcal

Összetétel:

Bonduelle Olajbogyó zöld, magozott (200g)
320
3
10
37
Citromlé (30ml)
7
0
2
0
Cukor kristály (20g)
78
0
20
0
Ecet (10ml)
2
0
0
0
Fekete bors (2g)
5
0
1
0
Jégsaláta (330g)
46
3
10
0
Lilahagyma (90g)
36
1
8
0
Mustár (10g)
9
1
1
0
Olívaolaj (30g)
265
0
0
30
Paradicsom (400g)
72
3
15
1
Petrezselyem (5g)
2
0
0
0
Snidling (5g)
2
0
0
0
Só asztali (2g)
0
0
0
0
Összesen (1134g):
844
11
67
69
100g tápértéke:
74
1
6
6

Elkészítés:

1) A salátaleveleket mossuk, összetépjük, hagymát kockára, paradicsomot cikkekre vágjuk.
2) Mustáros öntethez a cukrot, az ecetet, olajat és citromlevet kisrugóssal habosra keverjük.
3) Először a hagymát tesszük a tálba, alaposan megsózzuk (a só megpuhítja a hagymát, amíg a többi alkotót készítjük).
4) Hozzáadjuk a többi zöldséget, a petrezselyem zöldjét, a snidlinget.
5) Ráöntjük az öntetet és könnyű kézzel összekeverjük.