Karfiolleves

Karfiolleves kalóriatartalma 100 gramm esetén: 32.57 kcal

Összetétel:

Búza finomliszt (4dkg)
146
4
31
0
Karfiol (1kg)
250
19
50
3
Napraforgó étolaj (4dkg)
354
0
0
40
Petrezselyem (3dkg)
11
1
2
0
Só asztali (0.5dkg)
0
0
0
0
Tejföl (5dkg)
108
2
2
10
Víz (2l)
0
0
0
0
Összesen (3165g):
868
26
84
53
100g tápértéke:
27
1
3
2

Elkészítés:

A karfiolt rózsákra szedve megmossuk. Egy edényben a vízben, félpuhára főzzük. amíg fő az olajból és a lisztből rántást készítünk, mellyel a a karfiolt besűrítjük. A fűszerekkel beízesítjük és. 10 percig főzzük amíg a karfiol megpuhul. tálalás előtt hozzákeverjük a tejfölt.