Gombapaprikás

Gombapaprikás kalóriatartalma 100 gramm esetén: 103.81 kcal

Összetétel:

Búza finomliszt (4dkg)
146
4
31
0
Csiperkegomba (50dkg)
195
30
17
1
Fekete bors (0.5dkg)
13
1
3
0
Fűszerpaprika (3dkg)
73
5
9
2
Hagyma (20dkg)
80
2
19
0
Napraforgó étolaj (2dkg)
177
0
0
20
Petrezselyem (3dkg)
11
1
2
0
Só asztali (0.5dkg)
0
0
0
0
Tejföl (150g)
324
5
6
30
Összesen (980g):
1017
47
86
54
100g tápértéke:
104
5
9
6

Elkészítés:

A felaprított hagymát a forró olajon megfonnyasztjuk. A gombát megtisztogatjuk, és a megpirult hagymára dobjuk és fűszerezzük.Amikor a gomba levet engedett, megszórjuk a fűszerpaprikával. Eközben bekeverjük a tejfölt a liszttel és hozzáadjuk a gombához, és pár perc alatt készre főzzük.