Brokkolis csirkeragu

Brokkolis csirkeragu

Brokkolis csirkeragu kalóriatartalma 100 gramm esetén: 102.55 kcal

Összetétel:

Bonduelle Szeletelt gomba (150g)
29
3
1
1
Brokkoli (350g)
119
10
23
1
Búza finomliszt (40g)
146
4
31
0
Csirkemell (350g)
399
74
0
9
Fekete bors (3g)
8
0
2
0
Light majonéz (50g)
140
0
5
12
Olívaolaj (15g)
133
0
0
15
Parmezán sajt (30g)
118
11
1
8
Tej 1,5% (350ml)
154
11
16
5
Tengeri só (5g)
0
0
0
0
Trappista sajt (60g)
229
17
1
17
Vöröshagyma (90g)
32
1
7
0
Danone Görög krémjoghurt (150g)
180
5
17
10
Összesen (1643g):
1685
135
103
79
100g tápértéke:
103
8
6
5

Elkészítés:

1) Hevítsünk fel egy serpenyőt egy kis olívaolajjal, és dinszteljük meg a hagymát.

2) Tegyük a prokkolit és a gombát az edénybe és pároljuk kb 10 percig.

3) Szórjuk a lisztet a serpenyőbe és egy percig folyamatosan keverjük, majd adjuk hozzá a tejet. Főzzük kb 3 percig, amig fel nem forr a szósz. Adjuk hozzá a kockára vágott csirkét és főzzük tovább.

4) Adjuk hozzá a joghurtot, a majonézt és a fűszereket.

5) Lassú tűzön addig főzzük, amíg jó nem lesz a csirkehús.

6) Sajttal megszórva tálaljuk.