Bolognai makaróni

Bolognai makaróni kalóriatartalma 100 gramm esetén: 231.79 kcal

Összetétel:

Bazsalikom (3dkg)
70
7
14
1
Fokhagyma (5dkg)
75
3
17
0
Gyermelyi 4 tojásos Makaróni száraztészta (50dkg)
1800
61
368
11
Hagyma (20dkg)
80
2
19
0
Kecskeméti Sűrített paradicsom 15-17% (20dkg)
130
6
24
1
Marhacomb (50dkg)
765
108
0
34
Napraforgó étolaj (4dkg)
354
0
0
40
Oregánó (3dkg)
80
3
21
1
Parmezán sajt (15dkg)
588
54
5
39
Összesen (1700g):
3941
243
467
127
100g tápértéke:
232
14
27
7

Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk, és megdinszteljük az olajon. Ezután rárakjuk a marhahúst és jól lepirítjuk. Amikor a hús kifehéredett megfűszerezzük, sóval borssal fokhagymával oregánóval bazsalikommal és ráöntjük a paradicsompürét. Amikor elkészült összeforgatjuk a tésztával és megszórjuk a sajttal.